Blonde 'The Boys'-actrice ligt er verleidelijk bij op Insta-foto

We zien de actrice al zonnend op vakantie in Spanje.

FilmTotaal 7 juli 2022 21:20 in Celebrity
Voor wie de serie The Boys op Prime Video volgt zal actrice Erin Moriarty gelijk herkennen. Ze speelt namelijk de heldin Annie January alias Starlight. Aankomende vrijdag zien we haar in alweer de laatste aflevering van seizoen drie van de bikkelharde superheldenserie.

De in New York City in 1994 geboren actrice speelt al sinds haar elfde jaar op het toneel en in tv-series en film. Ze startte als Annie in een uitvoering van het gelijknamige toneelstuk. Daarna was ze te zien in tv-series als One Life to Live en Law & Order: Special Victims Unit.

Vervolgens had ze rollen in onder meer True Detective en Jessica Jones en in films als Captain Fantastic, Driven en Monster Party. Op de IMDb valt te lezen dat komende periode te zien zal zijn in de horrorfilm True Haunting en het drama Catching Dust met ook Jai Courtney.

Opvallend op Instagram
Nu zien we de actrice al zonnend op vakantie in Spanje. Ze is op het Canarische eiland Fuerteventura. "Verlatingsangst beginnen te ervaren van mensen, plaatsen en dingen voordat de scheiding begint," schrijft ze bij een zonnige foto in bikini.


De foto's van de 28-jarige Erin Moriarty zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm