De kinderen van Steve Carell bepaalden de stem van Gru uit de 'Minions'

De kinderen van Steve Carell bepaalden de stem van Gru uit de 'Minions'

Steve Carell over zijn stem voor Gru in Minions: The Rise of Gru en het feit dat hij puppies niet leuk vindt, of toch wel?

De nieuwste film over die kleine, gele mannetjes zijn uit. De Minions: The Rise of Gru is een paar dagen na start al een enorm succes. Steve Carell spreekt steeds de stem in van Gru, die verschrikkelijk nare man met een klein hartje. Tijd voor een paar vragen van BuzzFeed aan Steve - met puppies, want ook gemene mensen worden rustig van dat aaien.

Verwachtte jij dat bij Despicable Me in 2010 de Minions zo groot zouden worden?

Steve Carell
antwoordt meteen: "Nee. We dachten aan een kleine, grappige film te werken. Niemand verwachtte dat het zo populair zou worden."

Hoe kwam je aan de stem voor Gru en bleef je in die rol?
Steve vertelt: "In mijn rol bleef ik niet. Wat ik wel deed was verschillende stemmen uitproberen bij mijn gezin. De stem waarbij mijn kinderen het meest moesten lachen, werd de stem voor Gru."

Kun je iets meer vertellen over Minions: The Rise of Gru?
Steve vertelt: "In voorgaande delen werd er weleens iets getoond over Gru vroeger. Ik denk dat dat het idee was om een hele film aan zijn jeugd te wijden en te begrijpen hoe hij en de Minions aan hun vriendschap bouwden en Gru een boef werd. We zagen al hoe hij verliefd werd, vader werd en zijn broer vond. Het is logisch om ook zijn jeugd te zien."

Zou jij voor een boef kiezen of een Minion willen zijn?
Steve antwoordt: "Ik zou waarschijnlijk een Minion willen zijn. Altijd die pure blijdschap ervaren. Niet volwassen zijn. Lachen en blij zijn ... Zou niet iedereen zo moeten leven?"

Heb jij moeite met het inleven in sommige filmrollen?
Steve antwoordt: "Elke rol vraagt iets anders. Ik had er geen moeite mee. Met personages die wel verschillende delen mee gaan, is het wel de vraag hoe zij verder groeien en welke aanpassing dan nodig is."

Steve Carell zegt dat hij pups haat, maar gaat goedmoedig om met de pups. Binnen de kortste keren stelt hij hen gerust. Best knap. Het interview van Buzzfeed Celeb vind jij op YouTube en meteen hieronder



NieuwsFilm

meest populair