Veel seks in voorgestelde Voldemort spin-off van 'Harry Potter'-franchise

Veel seks in voorgestelde Voldemort spin-off van 'Harry Potter'-franchise

Voldemort zoals je 'm nooit voorstelde.

Ralph Fiennes heeft een vrij uniek idee voor een Harry Potter spin-off die moet draaien om zijn personage: Voldemort.

De Harry Potter-films hebben het publiek al twintig jaar betoverd. De films behoren tot de meest geliefde filmfranchises die er maar zijn. Centraal staat de jongen Harry Potter, die een moordaanslag van de meest machtige duistere tovenaar ooit overleefde en gedurende acht films volwassen werd en het opnam tegen diezelfde duistere tovenaar: Voldemort.

Harry Potter spin-off
Fiennes speelde de rol van Lord Voldemort. Hij speelde die rol voor het eerst in 2005 en hij bleef die rol spelen in alle films. De epische conclusie werd meer dan tien jaar geleden bereikt en sindsdien zoekt Warner Bros. naar manieren om de franchise levende te houden.

Voor Fiennes is er het verlangen om terug te keren als Voldemort. In een recent interview met The List vertelde hij dat hij wel een idee heeft. "Ik denk dat Voldemort terug zou moeten keren en dat er Voldemorts Bride zou moeten zijn, gespeeld door Jessica [Chastain]."

Fiennes ging door. "Ik denk dat het heel gecompliceerd zou zijn. Een obsessie. Ze zouden elkaar haten. Maar samenkomen met ongelofelijke spreuken. Ze zouden buitengewone seks hebben en hun traumatische scheidingen. Met magie zouden ze elkaar manipuleren en verliefd worden op elkaar."

NieuwsFilm

meest populair