Kim Kardashian en Dua Lipa gaan weer super strak gekleed - met Nicole Kidman!

Kim Kardashian en Dua Lipa gaan weer super strak gekleed - met Nicole Kidman!

Met Paris Couture Week is het bekende mensen spotten op straat en op terrasjes, waaronder Nicole Kidman, Kim Kardashian en Dua Lipa

Het is Paris Couture Week en dat maakt Parijs iets drukker dan normaal. Het Spaanse modehuis Balenciaga heeft zelfs alweer een 51ste collectie klaar. Dit werd in Parijs extra gevierd met allerlei sterren die als kersje op de taart de runway op mochten.

Beroemdheden als Nicole Kidman en Dua Lipa liepen in prachtige creaties rond. De pers en het publiek smulden. En dat leverde mooie plaatjes op rond de show.

Bekende dames
Zo liep Dua Lipa in een korte, gele jurk met sleep en zwarte handschoenen aan. Kim Kardashian liep in een strakke jurk in stijlvol zwart. Nicole Kidman droeg een lange, zilveren jurk met sleep.

Bella Hadid toonde een waanzinnige, groene jurk. Naomi Campbell droeg een enorme, zwarte baljurk. Ook Christine Quinn was aanwezig.

Kijk eens mee naar het filmpje hieronder op YouTube



Support
Het was niet alleen de modeshow die aandacht trok. Daar het een komen en gaan was van bekende mensen, werden op straat en op terrasjes veel plaatjes geschoten. Fijn dat er ook support was van de mannen in de vorm van Keith Urban en Kanye West.

Nicole Kidman deelt verschillende foto's en filmpjes rond de show van Balenciaga, waaronder een gesprek met Naomi Campbell. Beide dames zien er fantastisch uit. Er is wat kritiek op de stijve wijze van lopen, maar aangezien de collectie vrij futuristisch is, lopen alle modellen prima in de pas!



NieuwsFilm

meest populair