Dit betekent het einde van Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Dit betekent het einde van Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

We leggen het voor je uit.

Thor: Love and Thunder nam fans mee op een kleurrijke reis door de Marvel-kosmos. Veel van het avontuur was precies zoals we zijn gaan verwachten van regisseur Taika Waititi. Maar delen van de film waren ook behoorlijk zwaar!

De grootste bedreiging in Thor: Love and Thunder is natuurlijk Gorr, die op een queeste gaat om alle goden te vermoorden. Hij wil ze niet een voor een doden, maar gebruik maken van Stormbreaker van Thor om de poort te openen naar Eternity, een speciale dimensie waar hij een wens in vervulling kan laten gaan.

Thor: Love and Thunder-einde
Aan het einde van Thor: Love and Thunder, blijkt Gorr erin te slagen om Eternity te bereiken. Maar Thor Odinson en Jane Fosters Mighty Thor gaan met hem mee. Alleen kunnen ze niet meer vechten tegen Gorr, waarna Thor de schurk vraagt geen wraak te nemen op de goden en zijn dochter terug te brengen.

In zijn laatste momenten in het bestaan kiest Gorr daarvoor en overlijdt Jane van de kanker die erger werd door haar tijd als Thor. Thor neemt de rol van ouder van Gorrs dochter over, zoals beloofd. De twee vechten nu samen als team, Thor met zijn oude hamer Mjolnir en zijn dochtertje met Stormbreaker. Samen heten zij, zo horen we van Korg, Love & Thunder.

Na de aftiteling zien we dat Zeus nog altijd boos is op Thor voor het stelen van zijn bliksemflits. HIj wil weer dat het universum de goden vreest. En dus stuurt hij zijn zoon Hercules op Thor af om hem te doden!

Helemaal aan het einde zien we nog dat Jane Foster verwelkomd wordt in Valhalla door Heimdall.

NieuwsFilm

meest populair