Marvel Studios legt uit wat Incursions nou echt zijn en gaan betekenen

Marvel Studios legt uit wat Incursions nou echt zijn en gaan betekenen

Doctor Strange in the Multiverse of Madness bouwt veel op.

Producent Richie Palmer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness legt in een interview uit wat incursions nou eigenlijk zijn en welke impact ze hebben op het Marvel Cinematic Universe.

Palmer weet dat fans zich afvragen hoe het multiversum uiteindelijk van invloed gaat zijn op het MCU. De films hinten al een tijdje op een oorlog tussen universa, die we vermoedelijk nog wel gaan zien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness en incursions
"Zoals onze vriend Reed Richards ons vertelt: een incursion vindt plaats als een wezen van het ene universum naar het andere reist, en een grote voetafdruk achterlaat," begon Palmer.

"Je kan niet naar een ander universum reizen en daar veel dingen veranderen. Doe je dat wel, dan verandert de hele balans van het multiversum, en die zou beide universa volledig kunnen verwoesten. De magische connectie tussen die twee universa, moet je niet mee rommelen."

Eerder vertelde schrijver Michael Waldron al dat Doctor Strange voor een incursion gezorgd had. "Dus nu staat er een botsing van universa aan te komen. Maar wat betekent dat voor het MCU? Dat gaan we dus merken. Maar we hebben een semi-gecorrumpeerde Doctor Strange en Clea die er achteraan gaan! Dus dat wordt nog leuk."

NieuwsFilm

meest populair