Deze oorlogsfilm is sterk bekeken op Netflix

Deze oorlogsfilm is sterk bekeken op Netflix

Brad Pitt en Marion Cotillard samen op pad.

Alweer even geleden verscheen de spionagefilm Allied in de wereldwijde bioscoopzalen. De productie van regisseur Robert Zemeckis was geen doorslaand succes na een wisselend ontvangst. Nu heb je de kans om de film op Netflix te gaan kijken.

En dat doen al aardig wat mensen. Allied is namelijk de Netflix Top 10 binnengekomen, vooralsnog als hekkensluiter. Gek is het niet dat de film veel wordt bekeken aangezien er rollen zijn van onder meer Brad Pitt, Marion Cotillard en Jared Harris.

In Allied gaan we terug naar 1942. We krijgen te zien hoe een spion wordt verliefd wordt op en trouwt met een Franse agent terwijl ze samen een gevaarlijke missie beleven in Noord-Afrika.

Allied in Netflix Top 10
De spionagefilm uit 2016 staat op een 60 procent fresh percentage op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 6,2/10 als gemiddelde beoordeling, met de volgende critics consensus:

"Allied heeft zijn momenten, maar bereikt niet echt de status van epische romantiek in oorlogstijd Het is een teleurstelling die nog groter wordt gezien het oogverblindende talent dat zich aan weerszijden van de camera verzamelde."

FT-recensent Danitsa Linders kwam destijds tot een prima 3,5 ster. Je kijkt Aliied nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair