Opnieuw is er een bekend maffia-acteur overleden

Opnieuw is er een bekend maffia-acteur overleden

Na James Caan ook Tony Sirico niet meer onder ons.

Eerder deze week werd duidelijk dat James Caan (The Godfather) is overleden en nu wordt duidelijk dat nog een acteur bekend uit het misdaadgenre is overleden. Afgelopen vrijdag is namelijk Tony Sirico heen gegaan.

Sirico is vooral bekend van zijn rol als maffioso Peter Paul Gualtieri alias Paulie Walnuts in de succesvolle HBO-maffiaserie The Sopranos. Maar de acteur was in meer van dergelijke producties te zien.

Zo speelde Sirico in Goodfellas van Martin Scorsese het personage Tony Stacks. Ook had hij vergelijkbare rollen in genretitels als Mob Queen, Bullets over Broadway, Gotti, Cop Land en Mickey Blue Eyes.

Tony Sirico werd 79 jaar
Sirico had ook rollen in de nodige films van Woody Allen en sprak hij Vinny Griffin in Family Guy. Op de IMDb zien we dat er nog een film met de acteur moeten verschijnen, namelijk de familiekomedie Super Athlet met ook Christopher Lloyd.

Sirico stierf in een woonzorgcentrum in Fort Lauderdale te Florida, op 79-jarige leeftijd. Er is nog geen oorzaak bekend, maar enkele jaren geleden werd bij hem dementie vastgesteld.



NieuwsFilm

meest populair