Duikt Chris Evans nu wel of niet op in 'Captain America 4'?

Duikt Chris Evans nu wel of niet op in 'Captain America 4'?

De oud-superheld laat zich er kort over uit.

Hoewel Chris Evans' Captain America aan het eind van Avengers: Endgame zijn iconische schild doorgaf aan zijn vriend Falcon (gespeeld door Anthony Mackie), hopen sommige fans dat Evans toch terugkeert voor een nieuw avontuur. Evans laat zich hier nu zelf over uit.

Er komt weer een nieuwe Captain America-film. Dit wordt alweer de vierde, maar nu dus wel met een andere hoofdrolspeler. Recentelijk werd bekend gemaakt dat The Cloverfield Paradox-regisseur, Julius Onah, de blockbuster voor zijn rekening gaat nemen. Fans speculeren er nu op los dat Evans terugkeert, maar klopt dit wel?

Helaas
Mackie kroop voor de eerste keer echt in de huid van Captain America (op het einde) in de serie The Falcon and the Winter Soldier, maar krijgt nu dus ook zijn eigen film. In de ogen van Evans zelf is Mackie dan ook gewoon de enige echte Captain America.

Het gerucht dat hij terugkeert is volgens hem onzin. Dat geeft hij duidelijk aan met zijn kort maar krachtige Twitter-reactie hieronder.



Wel of niet
Toch geven sommige mensen nog niet op en denken zij dat Evans dit enkel en alleen zegt om ze op een dwaalspoor te zetten, maar dat hij wel nog terugkeert. De kans lijkt toch wel klein, al helemaal aangezien het verhaal van Evans' Captain America perfect tot een einde kwam in Avengers: Endgame.

Enige tijd geleden zei de acteur dan ook dat zijn tijd als Captain America voorbij was, maar dat hij de deur wel nog niet volledig sluit. Mocht er een perfect verhaal zijn voor zijn terugkeer, dan zou het het alsnog overwegen, dus wie weet...

NieuwsFilm

meest populair