Er is een goede reden waarom Iron Man ontbreekt in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Er is een goede reden waarom Iron Man ontbreekt in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Tony Stark wist in het andere universum wel zijn doel te behalen.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we de Illuminati en online waren er genoeg mensen die zich afvragen waarom Tony Stark alias Iron Man niet onderdeel was van dat team. Er blijkt een goede reden te zijn waarom hij ontbreekt.

Even los van dat het waarschijnlijk lastig was om Robert Downey Jr. terug te krijgen in de rol, geeft producent Richie Palmer tegenover Empire Magazine aan dat er reden is dat Tony Stark ontbreekt als lid van de Illuminati in Earth-838.

"Dit is een wereld waarin Ultron lijkt te werken zoals Tony Stark hem had bedoeld in Age of Ultron, met 'een harnas over de hele wereld.' Tony probeerde in Age of Ultron de Avengers met pensioen te krijgen," aldus Palmer.

Ultron werkte zoals Tony wilde
"Het is een wereld waarin Tony Ultron deed slagen, en het werkte, en hij zei: 'Hé, wie met pensioen wil en naar huis wil, kan dat'," aldus de producent. "En toen verschenen de Illuminati die de achter de schermen de zaken regelden. Maar ik denk dat het een betere wereld is om welke reden dan ook."

"In die wereld kon Wanda het leven leiden dat ze verdiende. Wij als publiek weten niet wie de vader van die kinderen is in dit universum," gaf Palmer nog even mee.

In the Multiverse of Madness (nog een keer) kijken? De film staat nu op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair