Deze 6 verhaaldetails van 'Avatar: The Way of Water' maken dat je niet meer kan wachten om de film te zien

Deze 6 verhaaldetails van 'Avatar: The Way of Water' maken dat je niet meer kan wachten om de film te zien

Avatar: The Way of Water wordt opwindend!

De film is meer dan een decennium in de maak: Avatar: The Way of Water. Moet je er nog wel zin in hebben? Nou, dat is zeker! Vandaag zetten we zes details op een rij waardoor je meteen zin krijgt in Avatar: The Way of Water.

December dit jaar is Avatar: The Way of Water dan eindelijk in de bioscoop te zien. We hebben er meer dan tien jaar op moeten wachten, maar regisseur James Cameron zette dan ook alles op alles om er een film van te maken die het origineel overtreft.

Sigourney Weaver speelt een Na'vi kind van Jake en Neytiri
Een opvallend detail is dat Weaver terugkeert, nadat haar personage Dr. Grace Augustine in de vorige film om het leven kwam. Velen namen aan dat ze ook zo terug zou keren, maar dat is niet zo. Ze is Kiri, de geadopteerde dochter van Jake Sully en Neytiri. Wat een interessant idee!

Stephen Langs Quaritch is terug als Na'vi
Stephen Lang was briljant als de grote vijand van de vorige keer. Hij is terug, ditmaal in een Na'vi-lichaam. Dat wordt in Avatar: The Way of Water een Recombinant genoemd, een lege Avatar die menselijke herinneringen krijgt. In dat nieuwe lichaam kan Quaritch de strijd tegen de Na'vi weer opnieuw voeren.

De RDA is terug met meer wapens en Avatars
Het gebruik van technologie leidt ertoe dat de RDA met nieuwe wapens kan komen. Ditmaal zelfs met Avatars die als soldaten ingezet worden, met de technologie die bij de RDA hoort. Dat zal ze geduchte tegenstanders maken, met name ook omdat ze een heel grote kolonie hebben gebouwd: Bridgehead.

Kate Winslets Ronal is een actieheld
Ronal, zoals het personage van Kate Winslet heet, is een "diep loyale en angstloze leider" van een stam van de Na'vi. Dat niet alleen: ze is zwanger en daardoor meer dan bereid om te vechten voor de toekomst van Pandora en de Metkayina Clan. Ze wordt ook omschreven als een actieheld, wat bewijst dat Avatar: The Way of Water een actie-avontuur vol adrenaline wordt.

Avatar: The Way of Water ziet er bloedmooi uit
De water-effecten die we tot nu toe zagen zijn ongelofelijk. James Cameron reisde er zelfs voor naar de Marianentrog, de diepste plek op aarde.

Avatar: The Way of Water is als [i]Lord of the Rings
De vier vervolgen waar Cameron aan werkt, maken deel uit van een en hetzelfde verhaal. "Ik wilde niet gewoon een film en nog een film en dan nog een film maken. Maar een groter verhaal vertellen. Stel je voor dat een reeks boeken als Lord of the Rings zou bestaan en wij ze verfilmen."

NieuwsFilm

meest populair