Drax 'haat' de perfectie van zijn collega-superheld Thor

Drax 'haat' de perfectie van zijn collega-superheld Thor

Altijd angst hebben voor sociale bezigheden en dan een super-perfecte collega treffen, zoals Chris ... ex-worstelaar Dave Bautista vertelt

Dave Bautista, ook bekend als Batista, speelt Drax the Destroyer in Guardians of the galaxy, Avengers en Thor: Love and Thunder. Alle acteurs voor deze Marvel-films gaan heel wat delen met elkaar mee.

Over hoe Chris Hemsworth is, die Thor speelt in Thor: Love and Thunder, zegt Dave Bautista:
"Als je Chris Hemsworth wilt haten, echt heel erg graag, lukt je dat niet. Hij is perfect. Hij is het voorbeeld van een prachtig mens. Hij is grappig, nuchter en gemakkelijk in de omgang. Je kunt hem niet haten, ook al wil je dat."

Winnen
Dave Bautista heeft aardig wat personages gespeeld in films als Dune en Riddick. Ook is hij een professioneel worstelaar met aardig wat prijzen in zijn prijzenkast. Toch vertelt hij dat winnen niet alles is:

"In de wereld van professioneel worstelen draait het om entertainment. Ook al verlies je alle wedstrijden, als je dat met klasse doet, weten mensen jou te herinneren en ben je alsnog een winnaar."

Nerveus
Over nerveus zijn voor elke auditie zegt Dave Bautista eerlijk:
"Ik ben nerveus voor dit interview! Ik groeide op met angst hebben voor sociale bezigheden. In gezelschap ben ik niet op mijn gemak. Ik ben altijd nerveus."

"Ik praat graag met mensen. Ook al voel ik mij altijd wat ongemakkelijk. Het gaat de ene keer beter dan een andere keer. Een bril en een hoed helpen. Maar sociale angst zal altijd onderdeel van mij blijven."

"Als professioneel worstelaar heb ik twintig jaar geworsteld. Maar toch, voor elke match moest ik een drempel over om het publiek aan te kunnen. Angst hebben voor onder de mensen zijn, is onderdeel van wie ik ben."

Meer Marvel-projecten
Dave Bautista vertelt ook dat er meer Marvel-projecten aankomen. Het interview bij de
The Jonathan Ross Show vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair