Sylvester Stallone als superheld op eerste poster 'Samaritan'

Sylvester Stallone als superheld op eerste poster 'Samaritan'

Binnenkort te zien op Prime Video.

Alweer even geleden nam Sylvester Stallone (Guardians of the Galaxy Vol. 3, The Suicide Squad) de originele superheldenfilm Samaritan op en het was nog onduidelijk wanneer de film in de bioscoop zou verschijnen.

Dat laatste kun je nu vergeten, aangezien de film van Julius Avery, bekend van films als Son of a Gun uit 2014 en Overlord uit 2018, gelijk naar streaming gaat en wel naar Prime Video.

Stallone als superheld
"Ik hou van actiefilms die bovendien ook een hart hebben. Ik wilde graag meewerken aan Samaritan omdat dit verhaal veel gelaagdheid heeft en ik denk dat mensen zich erin kunnen herkennen. Het heeft iets van een moraliteitsverhaal en het is ook heel spannend om naar te kijken," aldus Stallone in een persbericht van Prime Video.

"We zijn ontzettend blij dat deze film wereldwijd te zien zal zijn op Prime Video waar mijn fans en het wereldwijde publiek er samen van kunnen genieten," sluit Stallone af.

Eerste poster en foto's
Vanaf 26 augustus zie je Samaritan op de streamer van Amazon en hieronder zie je drie foto's en de filmposter waarop we een glimp krijgen van het alter ego van het personage van Stallone.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair