Eerste recensies Netflix-topfilm 'The Gray Man': kijken of skippen?

Eerste recensies Netflix-topfilm 'The Gray Man': kijken of skippen?

Opnieuw een matige Netflix-blockbuster?

Binnenkort verschijnt de grote film The Gray Man op Netflix. Het is de eerste grote productie als regisseurs van Anthony en Joe Russo, uiteraard bekend van Avengers: Endgame.

De 200 miljoen dollar kostende actiethriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Mark Greaney en heeft rollen van de grote namen Chris Evans, Ryan Gosling en Ana de Armas. Ook zie je Rege-Jean Page, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton en Scott Haze.

Eerste reacties online
Zoals bijna gewoonlijk zijn er nu de eerste reacties op Twitter verschenen, op basis van persvoorstellingen. Deze reacties zijn vaak enkel positief en niet altijd een juiste weerspiegeling van de film.

De meeste reacties zijn nu ook weer bejubelend, met onder meer de tekst: "Super spannende actie, enorme schaal en decorstukken, solide, zelfbewuste uitvoeringen, consistente humor, gewoon heel veel vermaak."

Maar ook: "Maakte me bijna nostalgisch voor Red Notice." En dat is dus niet zo positief, aangezien Red Notice uit 2021 (37% op Rotten Tomatoes) niet bepaald goed is ontvangen. Ondanks enorme kijkcijfers.






Maar het is niet allemaal zo positief. Onderstaande reactie maakt toch redelijk gehakt van de film. Het is dus even afwachten op de eerste recensies die waarschijnlijk niet heel lang op zich laten wachten.




NieuwsFilm

meest populair