Dit is waarom de varianten van Doctor Strange en Scarlet Witch er hetzelfde uitzien

Dit is waarom de varianten van Doctor Strange en Scarlet Witch er hetzelfde uitzien

Doctor Strange in the Multiverse of Madness producent legt uit waarom de varianten van Doctor Strange en Scarlet Witch er allemaal hetzelfde uitzien.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt Doctor Strange gedwongen om door het Multiversum te reizen. Waar hij uiteindelijk een aantal van zijn varianten ontmoet. Hetzelfde gebeurt met Wanda Maximoff als ze een universum probeert te vinden waar ze bij haar zoons kan zijn. In heel Doctor Strange in the Multiverse of Madness worden alle varianten gespeeld door Cumberbatch en Olsen, in tegenstelling tot Loki, wiens varianten er in vele vormen zijn.


Bekijk de afbeelding

acteerkwaliteiten
Producent Richie Palmer legt uit dat dit neerkomt op de specifieke filmmakersbeslissing. Volgens hem wilden ze de acteerkwaliteiten van Cumberbatch en Olsen benadrukken, dus vroegen ze hen om al hun varianten te spelen.

"Ik denk dat de waarheid is dat we een film van twee uur hadden om het verhaal te vertellen, en we hebben Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen, die letterlijk twee van de grote acteurs van onze tijd zijn, laat staan superheldenfilms, en we waren niet van plan om ze te verkwanselen. Als we verder en verder weg raken van 616, ons basisuniversum van de MCU, denk ik dat er ruimte is voor zelfs de meest robuuste personages, zoals een Steve Rogers, om er misschien niet uit te zien als Chris Evans. Ik denk dat er ruimte is als je verder weg gaat van de hoofdtijdlijn, van het hoofduniversum. Maar, ik denk dat het afhangt van het personage, het hangt af van de acteur, het hangt af van, eerlijk gezegd, het medium waarop we het verhaal vertellen. Dus, al het bovenstaande, maar ik hou van die vraag."


Bekijk de afbeelding

Makkelijker
Afgezien van de gemaksfactor, is het gewoon logischer om Cumberbatch en Olsen de varianten van Doctor Strange en Wanda Maximoff te zien spelen. Op deze manier is het voor fans makkelijker om de karakters te herkennen.


Bekijk de afbeelding

Naast Doctor Strange in de Multiverse of Madness is het echter de vraag of Marvel open zal staan voor de introductie van varianten van hun personages gespeeld door andere acteurs of dat ze andere personages hebben die in een andere vorm bestaan, zoals Alligator Loki.

NieuwsFilm

meest populair