Dankzij dit detail kon Chris Evans in de huid kruipen van zijn schurk in 'The Gray Man'

Dankzij dit detail kon Chris Evans in de huid kruipen van zijn schurk in 'The Gray Man'

Zijn snor is niet zomaar een snor!

Iedereen kent Chris Evans wel als Captain America, een van de beroemdste en beste superhelden in het MCU. Toch gooit de acteur het met The Gray Man weer eens over een andere boeg, aangezien hij daarin in de huid kruipt van een schurk.

In The Gray Man speelt hij de slechterik en huurmoordenaar Lloyd Hansen, dus moest Evans even de knop omzetten, maar wat hem daarbij gigantisch hielp is zijn opvallende snor. Volgens de acteur gaat het hier namelijk niet zomaar om gezichtshaar, maar juist om een essentieel element van zijn vertolking.

Reactie
Zo zegt Evans: "Sommige personages komen pas echt tot leven wanneer je iets simpels toevoegt. Soms is dat speciale kleding, andere keren een attribuut. Voor mij was het echt de snor. Vanaf het moment dat ik mijn snor had, voelde ik echt de psychopaat in mij wakker worden!"

Hoewel de recensies helaas ietwat tegenvallen, is Evans behoorlijk trots op de blockbuster en zijn rol: "Toen ik het script las, voelde ik me meteen al aangetrokken tot Lloyd. Het personage is bijzonder goed geschreven en ik krijg niet vaak zulke rollen aangeboden. Als acteur leef je ervoor af verschillende dingen te doen dus deze kans kon ik niet aan me voorbij laten gaan!"

Nog even wachten
De blockbuster, waar niet alleen Evans en Ryan Gosling in te zien zijn maar ook andere bekende acteurs zoals o.a. Ana de Armas, Billy Bob Thornton en Wagner Moura, zal deze maand nog te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair