Deze acteur maakt nu de meeste kans om de nieuwe James Bond te worden!

Deze acteur maakt nu de meeste kans om de nieuwe James Bond te worden!

Tom Hardy raakt de toppositie kwijt!

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond, maar wie de nieuwe 007 wordt is nog de grote vraag. Toch maakt een acteur nu volgens de bookmakers de meeste kans.

Een lange tijd leek het erop dat Tom Hardy het stokje zou overnemen van Craig, maar nu lijkt Henry Cavill toch weer de eerste keuze te zijn. Dit wordt nu zo aangeven door de website Ladbrokes, waarop Cavill Hardy is gepasseerd als de grote favoriet.

Top 3
Cavill staat dus op plaats 1, maar Hardy is zelfs gezakt naar plaats 3. Tussen de twee beroemdheden staat Regé-Jean Page, o.a. bekend van het eerste seizoen van Bridgerton. Cavills kans wordt geschat op 3/1, Page op 7/2 en Hardy op 6/1.

Dit hoeft natuurlijk nog niet veel te betekenen, maar een gekke keuze is het zeker niet. Cavill maakte al kans op de rol in 2006, toen het Craig werd. Toch lijkt Cavill nog steeds interesse te hebben in de rol, aangezien hij recentelijk nog een filmpje postte op sociale media dat wel haast een scène lijkt te zijn uit een Bond-film.

Druk
Ondanks het feit dat Cavill nu dus de grote favoriet lijkt te zijn, zit hij niet bepaald stil. Zijn werk als Superman lijkt er dan wel op te zitten, hij speelt de hoofdrol in The Witcher-series en heeft ook al getekend voor Argylle, een spionagefilm met franchisepotentieel.

Ook wordt hij in verband gebracht met Wolverine en willen sommige filmfanaten dat hij Hugh Jackman opvolgt als de wereldberoemde superheld.

NieuwsFilm

meest populair