Schrijver 'Indiana Jones' vindt 'Crystall Skull' nu ook slecht bedacht

Schrijver 'Indiana Jones' vindt 'Crystall Skull' nu ook slecht bedacht

Echter wilde David Koepp dit juist uit het script halen.

Indiana Jones mag dan wel een geliefde franchise zijn met behoorlijk wat fans, de meerderheid vond het niet echt geweldig dat er aliens in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull opdoken. Scriptschrijver David Koepp laat zich hier nu over uit.

Ondanks het feit dat Koepp zich met het verhaal bezig hield, was hij niet degene die voor buitenaardse wezens wilde gaan. Sterker nog, hij probeerde dit tevergeefs tegen te houden. Hij was zelf ook nooit een fan van aliens in de vierde film, maar hij kon regisseur Steven Spielberg en producent George Lucas niet van gedachten veranderen.

Reactie
Tijdens een recent gesprek laat Koepp weten dat hij de frustraties van fans over de film begrijpt, want zo voelt hij zichzelf ook: "Toen ik voor het project tekende, probeerde ik Steven en George meteen te overtuigen om de aliens weg te laten".

"Ik kwam met een ander idee, maar daar wilden ze niets van weten". Wat dit precies inhoudt laat hij helaas wel niet weten. Wel zegt hij dat zijn idee niet perse beter zou zijn geweest, maar dat de aliens gewoon niet passen in het verhaal.

Teleurstellend
Zo vervolgt Koepp: "Als ik eraan terugdenk, dan vind ik het goed te begrijpen dat de film niet al te best onthaald werd. In mijn ogen vind ik dan ook dat de fans gelijk hebben. Indiana Jones en buitenaardse wezens gaan gewoon niet goed samen".

NieuwsFilm

meest populair