Weer een grote nieuwe naam voor 'Dune: Part Two'

Weer een grote nieuwe naam voor 'Dune: Part Two'

Paul Atreides gaat in deel twee leren om een zandworm te besturen.

De Zwitserse actrice Souheila Yacoub (Climax, No Man's Land is de nieuwste toevoeging aan de imposante cast van Denis Villeneuve's Dune: Part Two voor Warner Bros. Pictures en Legendary.

Yacoub zal de rol spelen van Shiskakli, een zandworm-rijder van de Fremen die Paul de haken geeft die hij nodig heeft om te leren om een zandworm onder controle te krijgen. De haken in kwestie zijn van Shishakli zelf en 'faalden nooit'.

De kleine rol werd in de boeken vervuld door een man, maar net als bij het personage Liet Kynes is het geslacht in de film anders.

Nog even geduld
Andere acteurs die we in Dune: Part Two gaan zien zijn Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya and Josh Brolin who are all returning while Florence Pugh, Christopher Walken en Austin Butler.

Denis Villeneuve neemt net als bij Part One de rollen van scenarist, regisseur en producent voor zijn rekening. Jon Spaihts schrijft daarnaast mee aan het script. De opnames vinden de komende maanden plaats op verschillende locaties. De film moet in oktober 2023 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair