'Batgirl' wordt veel duisterder dan je denkt

'Batgirl' wordt veel duisterder dan je denkt

Adil el Arbi en Bilall Fallah over hun film.

Ms. Marvel-regisseurs Adil El Arbi en Billall Fallah vertrekken van Jersey City naar Gotham City. Van Kamala Khan naar Barbara Gordon, met de film Batgirl.

Batgirl wordt volgens de twee regisseurs behoorlijk duister. Ze zijn van plan een Tim Burton-achtige sfeer terug te brengen naar Gotham. Ditmaal zien we hoe Barbara Gordon het samen met Batman opneemt tegen bepaalde bedreigingen.

Batgirl is duister
"Het ding is, dit is ook een oorsprongsverhaal. Maar absoluut, Batgirl zit in Gotham City, dus dit wordt veel duisterder dan Ms. Marvel," deelde El Arbi tijdens een interview met de site Slashfilm.

"En onze hoofdpersoon is echt ouder. Ik bedoel, ze is geen tiener, ze heeft al een baan."

Batgirl pikt de draad in het leven van Barbara Gordon op, als ze al officier in de Gotham City Police Department is. Ze besluit uiteindelijk aan de slag te gaan als gemaskerde vleermuisvrouw.

"We willen dezelfde visuele levendigheid gebruiken als ons handelsmerk is. En tegelijk een hommage aan de comics en de animatieseries rond Batman maken, en aan de Tim Burton-films. Dus dat proberen we te doen, met een wereld die wel duisterder is dan die van Ms. Marvel."

NieuwsFilm

meest populair