Goede blik op Sylvester Stallone als superheld in 'Samaritan'

Goede blik op Sylvester Stallone als superheld in 'Samaritan'

En hij wordt uiteraard loeisterk.

De film Samaritan werd door de coronacrisis al een paar keer uitgesteld en recent werd duidelijk dat de superheldenfilm niet in de bioscopen verschijnt. Amazon kocht de rechten om de film binnenkort uit te brengen op zijn streamer Prime Video.

In tegenstelling tot de meeste superheldenfilms is Samaritan niet gebaseerd op een comic van bijvoorbeeld Marvel of DC Comics. Sterker nog, de film heeft een origineel verhaal van scenarioschrijver Bragi F. Schut.

De hoofdrol is voor niemand minder dan Rambo en Rocky-acteur Sylvester Stallone die we in 2023 overigens terug zien keren in de Marvel-superheldenfilm Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Nieuwe poster met superheld Stallone
In Samaritan een ooit zo beroemde superheld van wie werd gedacht dat hij twintig jaar geleden dood was gegaan na een episch gevecht. Maar dan wordt hij herkend door een jonge jongen. Die jongen wordt gespeeld door Javon Walton.

Hieronder zie je een nieuwe poster die opnieuw iets meer van het (oude) kostuum van de held van Stallone laat zien. Vanaf 26 augustus staat Samaritan van Julius Avery (Overlord) op Prime Video.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair