Nieuwe foto's uit 'Prey' tonen de machtige Predator

Nieuwe foto's uit 'Prey' tonen de machtige Predator

Eén tegen één-gevecht in de jungle

Na het voor velen tegenvallende The Predator uit 2018 krijgt het bekende filmmonster een nieuwe kans. Dit keer gaan we terug in de tijd in de film Prey en zien we waarschijnlijk vooral een één tegen één-gevecht in de jungle.

De hoofdrol is voor de relatief onbekende actrice Amber Midthunder. Andere namen zijn Dane DiLiegro, Harlan Blayne Kytwayhat, Geronimo Vela en Dakota Beavers.

Nieuwe foto's uit Prey
Hieronder twee nieuwe foto's uit de film, via SFX Magazine. Vanaf 5 augustus is Prey van regisseur Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) in de bioscoop op Disney+ te zien.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Prey speelt zich 300 jaar geleden af in de Comanche Nation en is het verhaal van de jonge vrouw Naru, een felle en zeer bekwame krijger. Ze is opgegroeid in de schaduw van enkele van de meest legendarische jagers die door de Great Plains zwerven, dus wanneer gevaar haar kamp bedreigt, gaat ze op pad om haar mensen te beschermen.

De prooi die ze achtervolgt en uiteindelijk confronteert, blijkt een hoogontwikkeld buitenaards roofdier te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende confrontatie tussen de twee "predators".



NieuwsFilm

meest populair