Nieuwe topfilm Netflix wordt zowel gekraakt als bejubeld

Nieuwe topfilm Netflix wordt zowel gekraakt als bejubeld

Critici kraken The Gray Man, publiek vermaakt zich.

Later deze maand staat de film The Gray Man op Netflix en tot die tijd draait de film beperkt in de wereldwijde bioscoopzalen. De ontvangst onder de critici was al niet zo sterk, maar het publiek lijkt (een stuk) positiever.

Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op het moment van schrijven op een magere 52 procent op basis van 86 opgenomen recensies. De gemiddelde beoordeling staat voorlopig op een 5.70/10.

"The Grey Man heeft de met sterren bezaaide omvang van een vermakelijke actiethriller, maar is gevuld met lauwe restjes van veel betere films," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Publiek lijkt op dit moment positiever
Net als bij de vergelijkbare titel Red Notice, met 37% op de Tomatometer en 92% als publieksscore, lijkt er een groot gat te zijn tussen de beoordelingen. The Gray Man van regisseurs Anthony en Joe Russo heeft op dit moment namelijk 91% als audience score.

Als we kijken naar de scores op de IMDb, dan zien we dat Red Notice op een 6,3/10 staat na 263k stemmen. The Gray Man doet het op dit moment beter met een 6,8/10 na 1,1k stemmen.

NieuwsFilm

meest populair