'Indiana Jones'-fans vinden het idee van Chris Pratt als opvolger waardeloos

'Indiana Jones'-fans vinden het idee van Chris Pratt als opvolger waardeloos

Harrison Ford is de enige Indy.

Harrison Ford keert volgend jaar voor een vijfde keer terug als Indiana Jones. Waar hij geen moeite had met het idee dat Alden Ehrenreich een van zijn meest iconische rollen overnam in Solo: A Star Wars Story, is de veteraan inmiddels standvastig als het op zijn tweede iconische rol overkomt: niemand gaat hem opvolgen.

De inmiddels tachtigjarige acteur speelt straks voor de vijfde keer de rol van Indiana Jones. En vermoedelijk is dat ook meteen de laatste keer dat we de acteer-legende in de huid van het personage zien kruipen.

Indiana Jones-opvolger
Tegelijk voelt het niet helemaal gek als Lucasfilm zou besluiten om het stof over een jaar of wat van Indiana Jones af te vegen om de franchise van een fikse reboot te voorzien. Alles voor het geld toch?

Maar duidelijk is dat Ford dit helemaal niet wenselijk vindt. Dat maakt de reacties van fans op een opmerking van Chris Pratt ook duidelijk.

Die reageerde laatst nog vrij opmerkelijk op verhalen dat hij misschien wel de nieuwe Indiana Jones zou zijn. Wat voor deze reacties zorgt:



NieuwsFilm

meest populair