Toch een nieuwe Indiana Jones gevonden?

Toch een nieuwe Indiana Jones gevonden?

Chris Pratt zou 'm kunnen overnemen.

In de jaren na de release van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull was lange tijd onzeker wat de toekomst inhield voor het personage. Acteur Chris Pratt grapte recent over mogelijke betrokkenheid bij de franchise.

Tijdens de Happy Sad Confused podcast sprak acteur Chris Pratt met Joshua Horowitz. Die vroeg Pratt of er ooit gesprekken zijn geweest tussen hem en Steven Spielberg. Pratt ging daar niet direct duidelijk op in, wat door sommige fans als een hint opgevat wordt.

Indiana Jones spelen
"Ik weet niet eens wie Steven Spielberg is. Wie? Steven wie?" begon Pratt tegenover Horowitz.

"Nee, maken ze geen Indiana Jones met Harrison Ford. Het enige dat ik weet, is dat ik laatst een citaat van Harrison Ford zag. En ik weet niet eens of het hem echt was, maar het was genoeg voor mij om bang van te worden. 'Als ik overlijd, overlijdt ook Indiana Jones'. En ik denk: ik ga opgejaagd worden door de geest van Harrison Ford op de dag dat ik die rol zou spelen."

Er zijn vaak berichten geweest over mogelijke betrokkenheid van Pratt bij de franchise. "Nee, dat klopt allemaal niet, echt niet. Ik denk dat mensen fouten kunnen maken, zelfs als het om bijvoorbeeld Deadline gaat."



NieuwsFilm

meest populair