M. Night Shyamalans nieuwe horrorfilm 'Knock At the Cabin' is eigenlijk een boekverfilming

De auteur van het boek heeft dit bevestigd!

Auteur Paul Tremblay heeft recent bevestigd dat M. Night Shyamalans Knock At The Cabin een adaptatie is van zijn horror roman The Cabin at the End of the World. Het boek gaat over een familie dat op vakantie is bij een afgezonderde cabine, maar last krijgt van een groep indringers die geloven dat ze er zijn om de wereld te redden.

Eerder werd er gesuggereerd dat Shyamalans Knock At The Cabin een film zou worden waar er in een huis zou worden ingebroken. De korte beschrijving deed enkele fans al wonderen of de film verbonden zou zijn aan het boek The Cabin at the End of the World, wat de auteur nu heeft bevestigd.

Paul Tremblay
Tremblay bevestigde tijdens een interview met CNBC dat Knock At The Cabin een boekverfilming van The Cabin at the End of the World zal worden. De boekverfilming stond al jaren op de planning, maar het filmproject kwam maar niet van de planning.

Oorspronkelijk zou M. Night Shyamalan alleen de film produceren, maar later besloot hij ook het scenario te schrijven en de film te regisseren. In eerste instantie ontweek Tremblay de vragen of Shyamalans nieuwste film zijn boek zou verfilmen, maar toen de naam van de auteur op de IMDB-pagina van de film kwam te staan, besloot hij toe te geven dat Knock At The Cabin een adaptatie is van zijn boek.

Boekverfilming
Dit is wat de auteur te zeggen had hierover: "Ik heb eind 2017 een optie getekend bij FilmNation. Het productieteam ging vervolgens op zoek naar een regisseur en ander talent om aan te hechten. Terwijl een andere regisseur kort was bevestigd, had ik gehoord dat Night het scenario had gelezen en geïnteresseerd was in mogelijk produceren. Toen het niet lukte met de eerste regisseur, was Night nog steeds geïnteresseerd in produceren, wat vervolgens werd dat hij het script wilde herschrijven en ook wilde regisseren." Ondanks dat dit een boekverfilming is, kunnen we redelijk wat twists en veranderingen aan het verhaal verwachten van de bekende plottwist regisseur M. Night Shyamalan.

Tremblay zei ook het volgende: "Knock At The Cabin heeft de sfeer van een jaren '90 thriller, zoals Shyamalan eerder heeft laten zien door de jaren '90 lenzen te gebruiken in de film. De regisseur heeft ook openlijk gesproken over zijn intense ervaringen op de set van Knock At The Cabin, en onthulde dat hij een pauze moest nemen van het filmen vanwege de emotionele prestaties van de acteurs. Hoewel hij niet heeft gedeeld wie deze reactie opriep, worden de krachtige prestaties van Knock At The Cabin gegeven door Dave Bautista, Nikki Amuka-Bird, Jonathan Groff, Ben Aldridge, en Rupert Grint." Knock At The Cabin staat gepland om uit te komen op 3 februari 2023.

NieuwsFilm

meest populair