Angelina Jolie moet aan een droomvent, vindt Salma Hayek

Angelina Jolie moet aan een droomvent, vindt Salma Hayek

Vindt Angelina Jolie eindelijk de man van haar dromen door Salma Hayek?

Salma Hayek wil Angelina Jolie koppelen aan de juiste man nu Angelina haar nare, rommelige echtscheiding van Brad Pitt afrondt. Alle zes de kinderen blijven bij Angelina. En zij is blij dat Brad laatst tijd maakte om over te vliegen naar Rome voor de verjaardag van hun tweeling.

Salma Hayek (55) en Angelina Jolie (47) werkten laatst samen aan de Marvel-film Eternals. Ze konden het goed met elkaar vinden en besloten er een vervolg aan te geven. Dat werd de film Without Blood, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Angelina Jolie zelf.

Samen in Italië
Voor de filmopnamen, waarin Salma meespeelt, brengen zij samen met hun kinderen veel tijd door in Italië. Een logisch gevolg is, dat Angelina Jolie ziet hoe het wel kan gaan met een intelligent zielenmaatje, zoals Salma Hayek heeft gevonden in haar eigen echtgenoot, de steenrijke zakenman Francois-Henri Pinault. Het stel is al een jaar of vijftien gelukkig samen.

Een bron vertelt:
"Angelina benijdt hun relatie en zou zelf ook een intelligente, wereldwijze zielenmaatje willen hebben."

"Salma is door Angelina's besef al op zoek naar een romantische date voor haar vriendin. Zij heeft een paar afspraken staan."

Eigen wijze manier
Beide powervrouwen hebben elk een eigen wijze manier van doen. Aangezien Salma Hayek iets nooit half doet, zal haar dat prima lukken.

Het volledige artikel van OK Magazine vind jij hier.

NieuwsFilm

meest populair