Alicia Vikander geeft een teleurstellende update over 'Tomb Raider 2'

Alicia Vikander geeft een teleurstellende update over 'Tomb Raider 2'

De actrice weet niet zeker of de film nog gaat komen.

Actrice Alicia Vikander heeft een teleurstellende update gegeven over de langverwachte Tomb Raider 2. In 2001 bracht Angelina Jolie de iconische Lara Croft voor het eerst naar het grote scherm.

In 2018 kwam er een reboot van de franchise uit, waarbij Vikander de rol van Lara Croft op zich nam. De 2018-versie van Tomb Raider werkte eerder als een origin verhaal dat duidelijk plaats over hield voor een mogelijk vervolg.

Tomb Raider
Niet lang na het succes van de eerste film, werd er een vervolg op de 2018-versie van Tomb Raider aangekondigd. Lovecraft Country bedenker Misha Green werd aangenomen om de film te regisseren en het scenario te schrijven.

De oorspronkelijke releasedatum voor dit vervolg werd geplaatst in maart 2021, maar door de Covid-19-pandemie werd de releasedatum meerdere malen uitgesteld. Het nieuws rondom het vervolg is de laatste maanden schaars geweest, maar nu heeft Vikander voor het eerst een update gegeven.

Alicia Vikander
In een interview met Entertainment Weekly gaf de actrice een update over het langverwachte vervolg op Tomb Raider. Vikander maakte bekend dat Amazons overname van MGM de situatie moeilijker heeft gemaakt.

Dit is wat Vikander precies zei: "Met de overname van MGM en Amazon, heb ik geen idee. Nu is het een soort politiek. Ik denk dat Misha en ik er klaar voor zijn, dus het ligt een beetje in iemand anders handen, om eerlijk te zijn." MGM werd in maart overgekocht door Amazon voor een groot bedrag van 8.5 miljard Amerikaanse dollars.

Amazon
Volgens Vikander zijn het eerder de zakelijke en politieke vertakkingen achter de schermen die ervoor zorgen dat Tomb Raider 2 niet doorgaat. De actrice lijkt er zelf namelijk wel zin in te hebben om met regisseur Misha Green aan de film te gaan werken.

Vikanders laatste update belooft niet veel goeds voor de fans die al lang wachten op het vervolg. Voor nu lijkt het er namelijk op dat het nog een tijdje onduidelijk zal blijven of de film er überhaupt wel gaat komen.

NieuwsFilm

meest populair