Nieuwe Marvel-held [spoiler] vertelt over zijn toekomst na 'Thor: Love and Thunder'

Deze acteur werd geïntroduceerd aan het einde van de film.

Jeffrey Kouters 19 juli 2022 16:40 in Algemeen
Marvel staat bekend om zijn bonusscènes; stukjes tijdens en na de aftiteling waarin de studio toekomstige verhalen teaset. In Thor: Love and Thunder wordt een nieuwe held onthuld. Die acteur heeft nu voor het eerst gereageerd op zijn rol.

Let op: Dit artikel bevat mogelijke spoilers!


Aan het einde van Love and Thunder wordt een gloednieuw personage geïntroduceerd in het Marvel Cinematic Universe: Hercules. De Griekse god Zeus, gespeeld door Russell Crowe, stuurt hem achter de titelheld aan.

Deze rol wordt vertolkt door niemand minder dan Brett Goldstein.

In een interview met Variety vertelt hij voor het eerst over deze ervaring. Ook heeft hij een grappige anekdote over zijn ouders in relatie tot de superheldenfilm.

Geheimhoudingsplicht
"Ik heb dit tegen niemand kunnen vertellen, omdat Marvel een chip in mijn nek had gestopt waarmee ze me zouden doden als ik mijn rol aan iemand zou verklappen", begint Goldstein.

Hij kon zelfs niets tegen zijn ouders zeggen. "Ik stuurde een bericht naar mijn ouders dat ik net de nieuwe Thor-film had gezien en dat ze die absoluut zouden moeten gaan bekijken, ook al zijn ze normaal niet van de Marvel-films".
Live commentaar
De ouders van Goldstein besloten naar hun zoon te luisteren en Love and Thunder in de bioscoop te gaan bekijken.

"Mijn moeder stuurde me de hele tijd berichtjes met haar reacties tijdens het kijken van de film", vervolgt de Ted Lasso-acteur.

"Aan het einde van de film, tijdens mijn scène, schrijft m'n moeder dat Russell Crowe weer te zien is. Ik stuurde haar terug dat ze snel weer naar het scherm moest kijken [anders zou ze mij missen]".

Toekomst
Hoe gaat Goldsteins toekomst in het Marvel Cinematic Universe eruitzien? "Ik heb werkelijk geen idee", antwoordt de Hollywoodster wanneer hij de vraag voorgeschoteld krijgt. "Ze hebben me nog niets verteld".

NieuwsFilm