'Fantastic 4': Marvel-fans anticiperen op grootse Comic-Con aankondiging

'Fantastic 4': Marvel-fans anticiperen op grootse Comic-Con aankondiging

Komt Marvel's eerste familie naar Comic-Con?

Kevin Feige bevestigde dat Marvel Studios voor het eerst sinds 2019 zou terugkeren naar San Diego. Nu Marvel multiversale leden van de Fantastic Four en de X-Men heeft geïntroduceerd in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, richten fans hun aandacht op de Marvel Cinematic Universe Phase 5.

Fan casts
Marvel fans zijn hoopvol dat John Krasinski's cameo als een variant op Reed Richards in Doctor Strange 2 een teken is zijn dat Marvel zijn cast heeft gevonden om het superheldenviertal van Mister Fantastic, the Invisible Woman, the Human Torch, en the Thing te spelen. Veel fans trekken naar Twitter om hun ideale cast te laten zien.







"Ik denk niet dat het snel is," vertelde Feige afgelopen juli aan ET Online toen hem gevraagd werd of Marvel binnenkort de cast van de Fantastic Four zou kunnen aankondigen. "Dit is ons eerste rode loper evenement in twee jaar. We zullen zien wat er gebeurt met komende bijeenkomsten en fan evenementen waar we meer nieuws kunnen vrijgeven. Ik hoop ergens in de nabije toekomst."

Marvel Studios keert terug naar Hall H op zaterdag 23 juli. Het is niet nog niet bekend wat Marvel zou kunnen aankondigen.

NieuwsFilm

meest populair