Monsterlijke Predator op officiële poster 'Prey'

Monsterlijke Predator op officiële poster 'Prey'

Volgende maand op Disney+.

We zagen de afgelopen periode al heel wat beelden uit en afbeelden en poster voor de volgende film in de Predator-franchise. Nu hebben we de officiële filmposter voor de Predator-prequelfilm Prey die begin volgende maand op Disney+ Star debuteert.

Uiteraard is ook dit deel weer R-rated als we een gevecht zien die zich 300 jaar geleden afspeelt, terwijl de Predator voor het eerst voet op de Aarde zet. Je zou zeggen dat hij dan geen enkele tegenstand kan verwachten, maar dat blijkt toch echt anders te gaan.

Naru versus Yautja
De verkennende Predator moet het namelijk opnemen tegen een ambitieuze krijger van de Comanche Nation. Ze is opgeleid door de allerbeste krijgers van haar volk en als ze het moet opnemen tegen de Predator en al zijn wapens blijkt ze een even zo goede jager te zijn.

De vraag is nu: is de jonge vrouw Naru, gespeeld door de relatief onbekende actrice Amber Midthunder, de uiteindelijk beste jager of is zij toch de prooi van de Yautja?

Vanaf 5 augustus staat Prey in de Nederland op Disney+. In de States debuteert de film op Hulu. Hieronder de officiële filmposter.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair