Sensuele 'Black Widow'-heldin heeft liever dat haar films falen

Sensuele 'Black Widow'-heldin heeft liever dat haar films falen

De films van Scarlett Johansson worden wisselend ontvangen, waardoor zij precies weet wat zij fijn vindt

De sensuele Scarlett Johansson uit de superheldenfilm Black Widow heeft vanaf 1994 al in heel wat films gespeeld en in diverse genres. Ze heeft dus al verschillende reacties bij het publiek gemerkt. Op basis van die ervaringen heeft zij liever dat haar films falen dan dat zij lauwe reacties krijgt.

Scarlett Johansson, inmiddels 37 jaar oud, legt uit: "Ik wil niet in het midden zitten met een film. Ik heb liever dat een film faalt met mij erin, dan dat een film lauw ontvangen wordt. Een lauwe reactie vind ik het ergst."

Gemengde reacties
Een unieke ervaring had zij op het Venice Film Festival in 2014. De kleine, artistieke film Under the skin werd met gemengde reacties ontvangen, meldde The Guardian. Een deel van het publiek was aan het juichen, de andere helft kraakte de film af. Ook de reviews bij de film waren extreem. Zo'n afwijking ziet men weinig.

Scarlett vertelt:
"Het was heel vreemd. Het was de eerste keer dat ik deze film met publiek zag van het begin tot het eind. Ik voelde mij kwetsbaar en in de spotlights."

"Aan het eind gingen de lichten aan en ik hoorde een gelijk deel van het publiek juichen en de andere helft boe roepen.Ik wist niet hoe ik daarop moest reageren. Ik denk dat ik schrok."

"Het gekke was dat de schrijver en regisseur van de film, Jonathan Glazer juist straalde. Het was de meest gave ervaring ooit, zei hij."

Niet lauw
Toch heeft Scarlett liever de extreme reacties dan de lauwe. Feit is wel, dat zij voor een interessant personage kiest en de uitdaging die zij daarbij krijgt. Of de film wel of niet goed ontvangen wordt, neemt zij voor lief.

Het artikel van CheatSheet vind jij hier

NieuwsFilm

meest populair