Volgende grote 'Spider-Man'-film slaat Nederland over?!

Volgende grote 'Spider-Man'-film slaat Nederland over?!

Voorlopig is er nog geen Nederlandse releasedatum aangekondigd voor de 'More Fun Stuff Edition' van 'No Way Home'.

In juni werd bekend dat Sony - speciaal voor de echte fans - later dit jaar een extra lange versie van Spider-Man: No Way Home in de bioscoop uit zal brengen. Deze week publiceerde de studio de releasedata voor verschillende markten... met voorlopig treurig nieuws voor Nederlandse fans.


Bekijk de afbeelding

In september verschijnt de speciale The More Fun Stuff Edition van No Way Home in de bioscoop. Deze versie bevat exclusieve scènes die niet in de eerdere bioscoopversie te zien waren.

Pech voor Nederlandse fans
Marvel-fans kijken enorm uit naar deze verlengde versie van de populaire superheldenfilm. Nederlandse fans blijken voorlopig echter pech te hebben; Nederland staat namelijk niet in het lijstje van landen waar Sony de The More Fun Stuff Edition uit gaat brengen.



Magische grens
No Way Home bracht ruim 1.9 miljard dollar op aan de wereldwijde bioscoopkassa's en met deze extra release hoopt Sony de omzet vast over de magische grens van 2 miljard te brengen.

Mocht er alsnog een Nederlandse releasedatum worden aangekondigd, dan laten we je dat vanzelfsprekend weten. Eventueel zouden Nederlandse fans de film ook in België kunnen gaan bekijken, waar hij wel wordt uitgebracht, namelijk op 7 september.

NieuwsFilm

meest populair