Dwayne Johnson krijgt immens salaris voor volgende film

Dwayne Johnson krijgt immens salaris voor volgende film

The Rock boert goed met Black Adam.

Superster Dwayne Johnson alias The Rock begon met worstelen en werd vervolgens een van 's werelds grootste filmsterren. Later dit jaar maakt de acteur zijn langverwachte DCEU-debuut door de titelrol te spelen in Black Adam.

Onlangs deelde Variety een kijkje achter de schermen van enkele van de huidige sterrensalarissen, variërend van de aankomende Mission: Impossible-films van Tom Cruise tot Enola Holmes van Millie Bobby Brown. Ze onthulden ook Johnsons salarisstrookje voor Black Adam.

Immens salaris voor The Rock
Variety meldt dat The Rock $22,5 miljoen heeft gevraagd en krijgt voor de DCEU-film. De acteur "zal miljoenen meer ontvangen" voor het produceren van de film en hij verdient ook een extra vergoeding om de film op zijn sociale media te promoten.

Volgens het salarisrapport van Variety is Johnsons salaris de op vier na hoogste van dit jaar, achter Tom Cruise in Top Gun: Maverick ($100 miljoen), Will Smith in Emancipation ($35 miljoen), Leonardo DiCaprio in Killers of the Flower Moon ($30 miljoen) en Brad Pitt in het nog titelloze Formule 1-drama ($30 miljoen).

Andere goedbetaalde acteurs op de lijst zijn Will Ferrell, Chris Hemsworth en Vin Diesel.

NieuwsFilm

meest populair