Eerste blik op Netflix's donkere komedie 'Do Revenge'

Eerste blik op Netflix's donkere komedie 'Do Revenge'

Camila Mendes en Maya Hawke nemen wraak op hun klasgenoten.

Netflix maakt zich klaar om een Hitchcock-achtige kijk op tienerdrama's te serveren, in de vorm van hun aankomende film, Do Revenge.

Synopsis
In de film speelt Riverdale's Camila Mendes de rol van Drea, het voormalige ''It Girl'' van haar middelbare school, die in schande is gebracht nadat haar vriendje (Austin Abrams) hun sekstape aan de wereld heeft gelekt. Ze wordt vergezeld door Maya Hawke van Stranger Things, die overgeplaatste studente Eleanor speelt, geplaagd door het nare gerucht dat ze had geprobeerd zich op te dringen aan een meisje op haar vorige school.



Na de ontmoeting, besluiten de twee tieners wraak te nemen op de mensen die hen onrecht hebben aangedaan, waarbij elk het op de pestkop van de ander gemunt heeft.

Wreed plezier
Het creatieve team achter het verhaal draagt bij aan de belofte van heerlijk wreed plezier. Jennifer Kaytin Robinson en Celeste Ballard schreven de film, de eerste regisseerde. Robinson is misschien het best bekend van Sweet/Vicious en schreef onlangs het script voor Thor: Love and Thunder.

"We willen dat je een geweldige f*cking tijd hebt," vertelde Robinson aan Elle over de film. "Dat is wat dit is. Dat is wat het moet zijn." De film is op 16 september te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair