Explosieve eerste poster 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

Explosieve eerste poster 'Oppenheimer' van Christopher Nolan

Cillian Murphy heeft de hoofdrol.

Universal Pictures heeft de eerste officiële poster vrijgegeven voor Oppenheimer. Dit is Christopher Nolans volgende epische thrillerdrama met in de hoofdrol Cillian Murphy (Peaky Blinders) als uitvinder van de atoombom J. Robert Oppenheimer.

"De epische thriller, opgenomen met IMAX-camera's, drijft het publiek in de bloedstollende paradox van de raadselachtige man die het risico moet nemen de wereld te vernietigen om haar te redden," luidt een eerste logline.

Oppenheimer in de zomer van 2023 in de bioscoop.
De met sterren bezaaide biopic heeft ook rollen voor onder meer Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Gary Oldman, Kenneth Branagh en Dane DeHaan.

Op de poster staat Murphy te midden van enorme en onheilspellende rookwolken. Bekijk de poster hieronder en het doet je afvragen of we komende dagen al een eerste teaser trailer te zien krijgen, via Comic Con San Diego.

Oppenheimer neemt het volgend jaar zomer op tegen een andere langverwachte ensemblefilm in de vorm van Greta Gerwigs live-action Barbie-film. En dat is vanaf 21 juli 2023 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair