Dwayne Johnson wordt het nieuwe gezicht van DC Films

Dwayne Johnson wordt het nieuwe gezicht van DC Films

Hij keert nog vaker terug.

Dwayne Johnson hint op toekomstige DCEU-projecten rond personages in zijn passieproject Black Adam. De acteur is al sinds 2014 verbonden aan het project.

De voormalig WWE-superster maakt straks in de film Black Adam zijn debuut als superheld. Tot nu toe zagen we enkel wat vage dingen voorbijkomen over het verhaal van de film, al weten we bijvoorbeeld wel dat Johnsons Black Adam zo'n 5.000 jaar voor het begin van de film Black Adam onterecht gevangen gezet werd in Kahndaq.

Black Adam
De krijger Black Adam zal misschien wel eens proberen brute gerechtigheid te vinden voor de misdaden die hem aangedaan zijn. Hem en zijn familie, welteverstaan.

Fans kijken uit naar het debuut van Johnson als superheld. Maar Black Adam introduceert ook de live-action versie van de Justice Society of America, een organisatie van underdogs die proberen de waarheid en vrede te vestigen.

De JSA omvat onder meer Carter Hall, a.k.a. Hawkman en Kent Nelson, a.k.a. Doctor Fate als seniore leden. En dan zijn er de nieuwe rekruten Albert 'Al' Rothstein, a.k.a. Atom Smasher en Maxime Hunkel, ofwel Cyclone.

"Het hele doel van onze film, is dat die een groter universum lanceert. We wilden de JSA introduceren en vanaf dat punt door blijven bouwen. Als het publiek goed reageert op deze personages, en wij geloven dat ze dat doen, dan gaan we erop voortbouwen met spin-offs, films, televisieseries en meer."

NieuwsFilm

meest populair