Whoopi Goldberg geeft een veelbelovende en enthousiaste update over 'Sister Act 3'

Whoopi Goldberg geeft een veelbelovende en enthousiaste update over 'Sister Act 3'

De actrice heeft zin om terug te keren naar de filmreeks!

Actrice Whoopi Goldberg heeft een enthousiaste en veelbelovende update gegeven over haar terugkeer als Deloris van Cartier in Sister Act 3. De eerste film uit de franchise kwam uit in 1992, en werd al snel een box office succes.

De film is geregisseerd door Emile Ardolino en het verhaal volgt het verhaal van nachtclub zangeres Deloris Van Cartier. Nadat Deloris een verschrikkelijke misdaad ziet gebeuren, moet ze haarzelf verstoppen bij een nonnenklooster als Zuster Mary Clarence.

Sister Act 2
Na het grote succes van Sister Act, kwam er al snel een vervolg uit in 1993. Sister Act 2: Back in the Habit zag de terugkeer van Goldberg als Deloris.

Voor een lange tijd leek dit de laatste keer te zijn geweest dat we de zingende nonnen, van deze franchise, op het grote scherm zouden mogen aanschouwen. Echter maakte Disney in 2018 bekend dat Sister Act 3 officieel gemaakt zou worden.

Whoopi Goldberg
Nu heeft actrice Whoopi Goldberg een enthousiaste en veelbelovende update gegeven over het langverwachte derde deel uit de filmreeks. In een recent interview sprak Goldberg - vol enthousiasme - over Sister Act 3.

Dit is wat de actrice precies zei over de terugkeer naar haar iconische rol: "Het voelt goed. Omdat we Sister Act 1 en 2 back-to-back hebben gedaan, en daarom vind ik ze echt geweldig. Maar nu heb je er wat ruimte voor nodig en moet je [mijn personage] laten opgroeien en volwassen laten worden en dat is wat er gebeurd is. We zullen zien. Ze was volwassen toen ze begon, maar ze is nu veel meer volwassen." Het lijkt erop dat het maakproces van de film naar Goldberg tevredenheid verloopt, en dus kunnen fans met een gerust hart uitkijken naar de derde film uit de franchise.

NieuwsFilm

meest populair