'The Walking Dead' krijgt geen film meer en check hier de nieuwe trailers

'The Walking Dead' krijgt geen film meer en check hier de nieuwe trailers

The Walking Dead doet iets nieuws met Rick en Michonne.

De The Walking Dead-franchise had gisteren tijdens zijn Comic-Con panel de nodige onthullingen. Zo blijkt de film die ooit gepland stond geschrapt te zijn. Sterker nog: de hele trilogie die AMC vier jaar geleden aankondigde is geschrapt.

In plaats daarvan krijgt The Walking Dead een nieuwe serie erbij - jawel, nog een! Daarmee krijgen we de komende tijd dus een gloednieuwe serie die de films vervangt, Isle of the Dead over Maggie en Negan, een serie die zou draaien om Carol & Daryl (maar voorlopig even alleen over Daryl gaat) en Tales of the Walking Dead.

The Walking Dead-films zijn geschrapt
Goed, de films zijn dus geschrapt. In plaats daarvan krijgen we een serie te zien rond Rick Grimes en Michonne. De eerste reeks afleveringen bestaat uit zes delen. De serie is in 2023 te zien en kreeg al een synopsis:

"De serie is het epische liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstopbare kracht. Door de geesten van wie zij zijn. Rick en Michonne komen terecht in een andere wereld, gebouwd op een oorlog tegen de doden. En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen zij elkaar vinden, en wie zij zijn in een plek en situatie zoals ze die niet eerder gekend hebben? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Winnaars? Zonder elkaar - zijn ze nog wel in leven? Of komen zij erachter, dat zij ook Walking Dead zijn?"



The Walking Dead seizoen 11-trailer
Seizoen 11 van The Walking Dead kreeg ook alvast een trailer. In de laatste afleveringen van The Walking Dead schuilen achter elke hoek nieuwe bedreigingen, dood en levend, terwijl elke groep steeds weer verwikkeld raakt in onbeheersbare situaties. De groeiende druk duwt hen richting een dag des oordeels. Zullen al hun reizen culmineren in een, of hen voor altijd verdelen?

Zondag 2 oktober gaat de nieuwe reeks van start. Check hieronder de trailer:



Tales of the Walking Dead-trailer
Dan is er nog een trailer voor Tales of the Walking Dead, een gloednieuwe serie die elke aflevering een nieuw verhaal vertelt. De synopsis:

Er staat veel op het spel in elk verhaal, waarbij nieuwe personages tegenover grote en levensbedreigende keuzes komen te staan, en situaties waarbij we de apocalypse door verschillende ogen kunnen ervaren. We ontdekken zo meer werelden, mythologieën en mysteries van The Walking Dead.



NieuwsFilm

meest populair