Duurste Netflix-film ooit werd afgebrand door critici, maar het publiek is er dol op

Duurste Netflix-film ooit werd afgebrand door critici, maar het publiek is er dol op

The Gray Man scoort!

De duurste film van Netflix ooit is zonder twijfel The Gray Man. De film dient als het startschot voor een complete franchise, die heel wat spin-offs en vervolgen moet krijgen.

De ontvangst van The Gray Man valt echter tegen. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van slechts 49 procent, waarmee deze 'rotten' is. Maar het lijkt erop dat het publiek zich niet kan vinden in de mening van critici.

The Gray Man is erg geliefd
De consensus onder critici is als volgt op Rotten Tomatoes: "The Gray Man heeft de door sterren bevolkte kenmerken van een onderhoudende actiethriller. Maar hij zit vol halflauwe overblijfselen van veel betere films."

Het publiek blijkt gelukkig een stuk vriendelijker te staan tegenover het megaproject van Netflix. Op Rotten Tomatoes heeft The Gray Man namelijk een score van 90 procent bij het publiek. Immens veel beter!

The Gray Man draait om CIA Agent Court Gentry. Hij slaat op de vlucht voor de psychopatische huurling Lloyd Hansen, nadat die erachter komt dat het agentschap geheimen heeft die het daglicht echt niet kunnen verdragen.

De film The Gray Man zie je nu op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair