Dwayne Johnson is wel heel cool in nieuwe beelden 'Black Adam'

Dwayne Johnson is wel heel cool in nieuwe beelden 'Black Adam'

Black Adam komt in oktober uit in de bioscoop.

Na jaren van opmerkingen over hoe hij Black Adam tot leven wilde brengen, deed Dwayne Johnson dat net letterlijk tijdens de Warner Bros.-presentatie in Hall H tijdens de San Diego Comic-Con.

Daar verscheen de acteur namelijk in het iconische kostuum van de antiheld. En dat niet alleen: Johnson nam natuurlijk ook een trailer mee!

Nieuwe Black Adam-trailer
De film Black Adam draait om een van de tofste antihelden van het DC-universum. Bijna vijfduizend (!) jaar nadat hij de almachtige krachten van de oeroude goden kreeg, en vrijwel direct daarna onterecht gevangen gezet werd, wordt Black Adam bevrijd uit zijn tombe.

Daarna is Black Adam er helemaal klaar voor om zijn unieke vorm van gerechtigheid naar de wereld te brengen.

In die pogingen krijgt hij in de film Black Adam te maken met de Justice Society of America, die bestaat uit een paar behoorlijk iconische helden. Zo zien we Doctor Fate, zoon van een archeoloog die tovenarij leerde. Hij kreeg de Helmet of Fate. Dan is er Cyclone, de kleindochter van Red Tornado, met het vermogen om de wind te beheersen en geluid te genereren. Atom Smasher kan intussen zijn moleculaire structuur beheersen en zijn formaat en kracht veranderen. En dan is er Hawkman, een archeoloog die tegelijk de reïncarnatie is van een Egyptische prins en kan vliegen dankzij zijn Nth-vleugels. hij is de aanvoerder dan het team.

Vanaf 19 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair