'Guardians of the Galaxy Vol. 3' onthult zijn grote schurk en die ziet er als volgt uit

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' onthult zijn grote schurk en die ziet er als volgt uit

De film Guardians of the Galaxy Vol. 3 bevat een toffe vijand.

De High Evolutionary blijkt de grote vijand van Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zijn. Acteur Chukwudi Iwuji onthulde tijdens de San Diego Comic-Con 2022 zelfs zijn kostuum!

De film Guardians of the Galaxy Vol. 3 brengt de Guardians allemaal terug: Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, Groot, Nebula en Mantis. Tijdens de SDCC vertoonde Marvel Studios ook de eerste beelden van de film, die laten zien dat het een emotioneel avontuur moet worden.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Een van de grote vragen rond Guardians of the Galaxy Vol. 3 was wie de vijand zou zijn. Gespeculeerd werd dat de High Evolutionary dat zou kunnen zijn, gezien diens connectie met het oorsprongsverhaal van Rocket, die we zouden gaan zien.

Setfoto's leken dat ook wel te bevestigen, aangezien we Counter-Earth leken te zien daarop. De locatie onthulde ook genetisch gemodificeerde dieren, wat wijst op de betrokkenheid van de High Evolutionary. Maar Marvel bevestigde het tot dan toe niet.

Echter is dat nu dus wel bevestigd! De High Evolutionary staat ook wel bekend als Herbert Wyndham in de comics en is een briljante wetenschapper die geobsedeerd is met genetische modificatie.

De eerste foto van de High Evolutionary is er ook al, maar wegens copyright mogen we die niet plaatsen; we kunnen er wel naar linken:

Check de beelden via deze link op Twitter.


NieuwsFilm

meest populair