Wie is nu eigenlijk de nieuwe Black Panther in het vervolg 'Wakanda Forever'?

Wie is nu eigenlijk de nieuwe Black Panther in het vervolg 'Wakanda Forever'?

Meerdere opties lijken mogelijk.

Eindelijk werden we getrakteerd op de eerste echte Black Panther: Wakanda Forever trailer. De grote vraag is natuurlijk wie volgt T'Challa nu eigenlijk op?

Chadwick Boseman overleed in 2020. Marvel liet al eerder weten dat er geen nieuwe T'Challa komt, maar dat de titel van Black Panther wel doorgegeven kan worden. Dus wie neemt nu het stokje over?

Trailer
In de trailer van Black Panther 2 is het duidelijk te merken dat T'Challa gemist wordt door zijn familie, vrienden en al zijn aanhangers, maar het land krijgt ook te maken met een nieuwe dreiging in de vorm van Namor, waardoor er een oorlog ontstaat tussen Wakanda en Atlantis.

Een nieuwe Black Panther is dan ook nodig om Wakanda en zijn inwoners te beschermen. Op het einde van de trailer duikt de nieuwe superheld op, maar we krijgen nog niet te zien om wie het nu precies gaat. We krijgen namelijk slechts een enkel shot te zien van het pak en de klauwen, dus het is lastig om te zeggen wie dit nu precies is, al lijkt het te gaan om een vrouw.

Twee mogelijkheden
Het meest voor de hand liggende is dat het om Shuri of Nakia gaat. Het zou logisch zijn dat Shuri haar broer opvolgt. Ook heeft ze al eerder laten zien ook goed kan vechten. Bovendien wordt ze in de comics eveneens de nieuwe Black Panther, wanneer T'Challa ernstig gewond raakt, dus Shuri is een goede gok.

Het zou echter ook om Nakia kunnen gaan. Zij was een goede vriendin van T'Challa en is een legendarische krijgster. Het zal waarschijnlijk wel niet Okoye zijn, aangezien zij deel uitmaakt van de Dora Milaje en al een belangrijke plicht heeft.

NieuwsFilm

meest populair