Captain America 4 : Wat betekent 'New World Order' eigenlijk?

Captain America 4 : Wat betekent 'New World Order' eigenlijk?

Captain America 4 is officieel getiteld Captain America: New World Order, en is gepland voor een release in 2024. Hier is waar de titel naar hint.

New World Order is een titel die een paar mogelijke betekenissen heeft. Kort na het einde van Falcon & Winter Soldier, werd gemeld dat Captain America 4 in de maak was met Sam Wildon terug als Cap, en Captain America: New World Order werd bevestigd op San Diego Comic-Con 2022.



New World Order is een van de grootste aankomende MCU films, en de eerste film die volledig draait om een oude held. Maar weinig details over de film zijn tot nu toe bevestigd. Toch, geeft titel alleen al ruimte om te speculeren.


Bekijk de afbeelding

Comics
In Marvel Comics is de New World Order een superschurkenorganisatie die is opgericht door Red Skull, met de bedoeling om de wereldheerschappij te bereiken. Het zou kunnen dienen als basis voor het verhaal van Captain America 4: een geheime groep gevormd door Red Skull die nog steeds bestaat in een of andere vorm, wat ook zou passen bij het idee van Hydra overblijfselen.


Bekijk de afbeelding

De terugkeer van Red Skull is onwaarschijnlijk, aangezien het onbekend is wat er met hem gebeurd is nadat de Soul Stone aan Vormir werd ontnomen. Natuurlijk is het mogelijk dat de titel van Captain America: New World Order niets te maken heeft met de comics, en het meer te maken heeft met Flag-Smashers, post-Avengers: Endgame fallout. Wat de film echt inhoud weten we nog niet, de film staat nu voor een release op 3 mei 2024.

NieuwsFilm

meest populair