Samuel L. Jackson leeft het rijke leven op heel luxe jacht

Samuel L. Jackson leeft het rijke leven op heel luxe jacht

Over in select gezelschap verkeren en erbij willen horen met jaarlijkse vakanties



Ze verkeren op dat jacht in select gezelschap. Alleen een handje vol beroemdheden ontvangen een uitnodiging van Magic Johnson voor verblijf op het schip. En
Samuel L. Jackson
is door zijn innige vriendschap met Magic Johnson er al jaren steeds bij.

"Het zijn fijne vakanties met altijd een leuke groep mensen. Mijn vrouw en ik maken daar altijd tijd voor," meldt Samuel.

Exclusief verblijf
Samuel is een groot fan van basketbal en kent bijna elk team en elke speler. Jimmy Kimmel doet zijn best om te horen wie er op het schip verblijft en wat zij dan doen. En hoe Jimmy nou weleens een keer mee kan.

Samuel blijft keurig weg van alle details. Het enige dat hij weggeeft, is dat zij ook weleens in een hotel in Saint Tropez verblijven met Magic Johnson. Het interview met Jimmy Kimmel maakt in elk geval duidelijk dat deze waanzinnig dure vakanties in select gezelschap een hoop rumoer meebrengen voor talkshow hosts. Maar de vakanties met de echt verschrikkelijk rijke mensen erg exclusief blijft en out of the spotlights voor anderen.

Leven met dementie
Samuel is te zien in de Apple TV+ serie over een oude man met dementie in The last days of Ptolemy Grey. Hij heeft niet lang meer te leven en mag kiezen of hij een nieuw medicijn wil testen voor het verbeteren van zijn geheugen. Deze mini-serie komt van zijn eigen productiemaatschappij met zijn vrouw. Het echtpaar is al meer dan veertig jaar samen.
.
Samuel vertelt:
"In mijn familie komt dementie veel voor. Het is wel wat angstig soms en kan je leven beheersen. Als ik wat vergeet, denk ik: Oh nee, begin ik nu ook?"

"Maar mijn personage Nick Fury is misschien wel ouder dan hem. Nick Fury gaat al tijden mee en veroudert niet."

Samuel is ook te horen in de nieuwe animatiefilm Paws of Fury. Het interview staat bij Jimmy Kimmel Live op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair