Gwyneth Paltrow legt uit waarom ze met vaginakaars kwam

Gwyneth Paltrow legt uit waarom ze met vaginakaars kwam

Ook laat de actrice weten waarom ze minder acteert.

Gwyneth Paltrow mag dan wel een beroemde actrice zijn, ze is niet alleen maar een grote filmster. Ze heeft namelijk ook haar eigen bedrijf opgericht, genaamd Goop, een wellness- en lifestylemerk. Toch komt zij af en toe met heel merkwaardige producten...

Zo kwam Goop in het nieuws toen Paltrows bedrijf een kaars begon te verkopen met de naam 'This Smells Like My Vagina'. Nu legt de actrice uit wat hier de bedoeling van is.

Trots
Paltrow zegt er het volgende over tijdens een recent interview: "Deze kaars is een soort van provocatie, die zegt: "Het is in alle opzichten geweldig om een vrouw te zijn!" Het is fantastisch om een vrouw te kunnen zijn en dat maakt deze kaars duidelijk".

De laatste jaren acteert Paltrow heel wat minder en houdt ze zich voornamelijk bezig met Goop. Over deze beslissing laat ze zich nu eveneens uit.

Anders
Zo vervolgt ze: "Toen ik een Oscar won, wilde iedereen alles van me weten. Er zijn echter ook mensen die je proberen met de grond gelijk te maken en daar nemen ze ook plezier in. Daarom heb ik me voorgenomen te werken met mensen om wie ik echt geef en gewoon mijn eigen ding te doen".

NieuwsFilm

meest populair