Ryan Gosling bijt van zich af na alle kritiek op zijn Ken voor 'Barbie'

Ryan Gosling bijt van zich af na alle kritiek op zijn Ken voor 'Barbie'

De acteur vindt het gezeur onnodig.

Ryan Gosling is op dit moment te zien in de nieuwe Netflix-film The Gray Man, maar iedereen heeft het alweer over zijn volgende project, namelijk Barbie. De acteur heeft echter nu ook al kritiek gekregen voor zijn rol als Ken, maar nu bijt hij van zich af.

Gosling kruipt namelijk in de huid van de beroemde pop Ken, eveneens de vriend van Barbie, die in de film gespeeld zal worden door Margot Robbie. Sommige fans vinden het leeftijdsverschil tussen beide acteurs echter te groot en uiten dan ook hun ongenoegen.

Kritiek
Robbie is namelijk 32, terwijl Gosling met zijn 41 jaar bijna 10 jaar ouder is. Dit 'kan' volgens sommige mensen niet. Ook vinden ze dat Gosling er heel anders uitziet dan zijn voorgaande rollen en dan ook niet overtuigend genoeg overkomt als Ken.

Gosling was recentelijk te gast bij de The Tonight Show with Jimmy Fallon, waar hij zich uitliet over de kritiek. De acteur is het dan ook duidelijk niet eens met de groep die nu, voordat de eerste beelden überhaupt zijn verschenen, al klagen.

Reactie
Zo zegt de acteur: "Ik was eerlijk gezegd best wel verbaasd toen ik zag hoeveel ophef er al in ontstaan vanwege mijn vertolking als Ken. De mensen die nu al kritiek hebben, hebben voor deze film nooit een enkele seconde aan Ken gedacht".

"Ze hebben waarschijnlijk zelfs nooit met Ken gespeeld. Niemand speelt dan ook met Ken. Hij is een accessoire en is niet eens cool". Hoe de film van Greta Gerwig er uiteindelijk uit komt te zien zal nog moeten blijken. We moeten namelijk nog ongeveer een jaar wachten.

NieuwsFilm

meest populair