Kim Feenstra in onthullende pakjes op Insta-foto's

Kim Feenstra in onthullende pakjes op Insta-foto's

De Nederlandse celeb weer erg verleidelijk.

Nadat ze voor het eerst moeder werd, was de Nederlandse celeb Kim Feenstra even buiten beeld. Ze was duidelijk minder te zien op de Nederlandse buis en in tv-series en films. Maar daar lijkt verandering in te komen.

De afgelopen periode was ze in de race om hoog te eindigen in de FHM 500. In 2016 eindigde ze nog op de eerste plaats en sindsdien is ze niet weg te slaan uit de toplijst. In 2022 was ze de #5 mooiste Nederlandse vrouw van het jaar.

Wat betreft haar acteerprestaties in 2022, haar eerste film dit jaar is de scifi-film Sputum van Dan Geesin. Ze speelt het personage Fite. Ook is ze te zien als Anna Cole in de Nederlandse Engelstalige actiethriller Out for Vengeance. De film wordt nu opgenomen door regisseur Salar Zarza.

Kim weer opvallend in Instagram
"Kunnen we by the way ophouden om elkaar te body shamen?" begint Kim haar verhaal op Instagram. "Te dun, te dik, te getraind, te gespierd, te vol, te plat, teveel stretchmarks, teveel putten, en zo kan ik nog wel even door gaan. Wij vrouwen zijn soms zo vals gemeen als het over een andere vrouw haar uiterlijk gaat. Jaloezie of gebrek aan discipline om iets aan je eigen lijf te doen als het je niet bevalt speelt vaak ook een rol. We moeten elkaar supporten en met elkaar praten over onze onzekerheden."

"Trek aan wat je leuk vindt, fuck what they think. We downgraden onszelf ipv dat we ons ontpoppen tot die fucking geweldige mooie godin die we diep van binnen zijn. Tenzij je hart zo gevuld is met haat en negativiteit," sluit Kim af. "Dan heb je kristallen en therapie nodig. Wat ik wil zeggen is: Begin te leven sexy lil momma! Niemand heeft ons morgen beloofd! ❤️"


De foto's van de 36 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op de Instagram-pagina van FHM. Ook hier vind je een opvallende foto van Kim.


NieuwsFilm

meest populair