Will Smith nog steeds niet populair na zijn geweldsincident bij de Oscars

Will Smith nog steeds niet populair na zijn geweldsincident bij de Oscars

Dat terwijl de sociale media kanalen van Chris Rock maar blijven groeien!

Inmiddels weet bijna iedereen waar je het over hebt zodra je over 'The Slap' begint. Het is al een paar maanden geleden dat Will Smith collega-acteur Chris Rock in het gezicht sloeg na aanleiding van een Oscars monoloog grapje over zijn vrouw (Jada Pinkett Smith). De gevolgen hiervan zijn nog steeds zichtbaar

Vrijwel direct na het geweldsincident kwam er een stormvloed van kritiek op Smith af. Zo gaf de Academy zelf al aan dat hij voor de aankomende tien jaar niet meer welkom zou zijn bij de uitreikingen van de Oscars.

Minder volgers
Het publiek lijkt Smith ook nog niet helemaal te vergeven hebben. De acteur verliest op sociale media tot op vandaag nog meer dan achtduizend volgers per dag. Rock zelf krijgt echter steeds meer volgers

Dat Smith alsmaar minder volgers krijgt kan ook te maken hebben met zijn afwezigheid op de sociale media kanalen. Na het incident heeft hij niet meer de spotlights daarop gepakt. Rock is daarentegen met de promotie van zijn tour juist alleen maar actiever op zijn kanalen geworden.

Nieuwe film
Smith hoeft echter niet bang te zijn dat hij helemaal geen acteerwerk meer zal hebben. Zijn volgende film, Emancipation, komt ergens volgend jaar nog uit.

NieuwsFilm

meest populair