Posters 'Black Panther: Wakanda Forever' eren gevallen Marvel-held

Posters 'Black Panther: Wakanda Forever' eren gevallen Marvel-held

Chadwick Boseman centraal in tweede Black Panther-film zegt Kevin Feige.

De trailer voor Black Panther: Wakanda Forever is erg goed bekeken. Maar liefst 172 miljoen keer is de video afgespeeld in de eerste 24 uur na de online release. De trailer werd vrijgegeven tijdens Comic Con San Diego, afgelopen weekend.

Tijdens het event verschenen ook twee posters voor de zoveelste film in het Marvel Cinematic Universe. Beide affiches eren vooral de gevallen held Black Panther, in de eerdere films gespeeld door Chadwick Boseman. Hij overleed in augustus 2020.

Black Panther wordt vooral een ode aan Boseman
Volgens Marvel Studios-baas Kevin Feige wordt Wakanda Forever ook vooral een ode aan de overleden acteur. "Dat is hij. En regisseur Ryan Coogler had een paar mooie woorden aan het begin het [Comic Con] panel over dat hij nog steeds voelt dat Chad over zijn schouder meekijkt," zei Feige over dat Boseman nog altijd onder het Black Panther-team is.

"De laatste keer dat we allemaal samen op dat podium stonden, was Chad bij ons, en het was prachtig," vulde Feige aan.

HIeronder zie je twee posters voor Black Panther: Wakanda Forever. Als eerste de teaseposter die lijkt te verwijzen naar zowel T'Challa als zijn vervanger. Daarna zie je de speciale Comic Con-poster van ontwerper Ryan Meinerding, met daarop Nakia, Shuri en Queen Ramonda die de bekende "Wakanda Forever" houding aannemen. Vanaf begin november in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair